Flavours of the Sea - seară cu fructe de mare

Eveniment gastronomic

Data și ora:
Gazdă:

Strada Turnului 3A, Sibiu
Organizator:

Despre

Dragi prieteni,
Vă invităm vineri, 4 decembrie 2015 la un eveniment gastronomic dedicat fructelor de mare.

Viorel Copolovici (La Diplome de Cuisine Le Cordon Bleu Londra) vine la Restaurant Pasaj Sibiu cu un meniu creat special pentru întâlnirea cu sibienii, inspirat de fascinanta lume din adâncul mărilor și oceanelor.

Meniul* va consta în:
I. The Pearl Of The Reef. Saint Jacques pe insulă de alge și ciuperci chinezești albe și negre, piure de mazăre cu coriandru proaspăt și vinaigrette de wasabi;

II. Castaway. Supă de fructe de mare îngroșată cu sos de raci făcut cu vermut, smântână și lime. Garnisită cu caracatiță, crevete, midii și un cruton cu sos rouille, specific bouillabaisse-ului normand;

III. Fizzy Turbot. Friptură de calcan în sos Hollandaise de vin spumos, cu creveți, fenicul caramelizat și lăstari de legume;

IV. Desert - Meu Brasileiro New York Cheesecake. Cheesecake cu cremă de brânză, copt de trei ori, cu topping de maracuja (passion fruit).

*Meniul include și un pahar de vin

Prețul unui meniu este de 150 lei/pers. Rezervările se fac la nr. de telefon 0369 437 687 / 0758 517 820 sau la adresa de email restaurant@lapasaj.ro

Vă așteptăm!