Frumoasa şi Bestia // decembrie 2016


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 10 decembrie, ora 18:00
Duminică, 11 decembrie, ora 11:00
sala Parter, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
---------------------------------------------

FRUMOASA ŞI BESTIA
după Giovanni Francesco Straparola

REGIA: Bogdan Drăgulescu
SCENOGRAFIA: Daniela Drăgulescu
COLOANA SONORĂ: Claudiu Rusu Costea
VIDEO DESIGN: Alex Balta, Radu Barbu

în DISTRIBUŢIE: Monica Baldea, Mircea Corcoveanu, Daniela Dragomir, Hansel Andrei, Jenö Major, Gabriela Mitrea, Daniel Neagu, Angela Páskuy, Raluca Pavel, Nicolae Suciu.

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 7 ani
durata: 60 min.

**
"Vă invităm într-un loc magic! Un loc în care florile vorbesc cu glas de clopoţel şi ne măsoară timpul şi ritmul vieţii noastre, în care Zânele sunt Zâni, mesele sunt vii şi ne servesc cu fructe jucăuşe, în care bufniţele sunt povestitori şi servitorii castelului vorbesc fiecare în limba lui şi totuşi se înţeleg de minune. Un loc în care e atât de uşor să te îndrăgosteşti de o fată frumoasă, care seamănă cu un vis de floare, cu o petală de lumină pe care chiar dacă nu o vedeţi, voi cei cu Zâne în priviri, ştiţi că e acolo, în colţul ochiului care nu a uitat niciodată de luminile dintâi ale copilului din voi. Locul acesta se numeşte Teatrul Gong, iar povestea e a Frumoasei şi a Bestiei."
Bogdan Drăgulescu, regizorul spectacolului

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro