Frumusețea ta poate schimba lumea!


Data și ora:
Gazdă:

Strada Octavian Goga 1, Sibiu, România
Organizator:

Despre

Rezolvarea complexelor fizice, un pas spre fericire!

Invitat special: Dr. ALINA HELGIU, medic specialist în chirurgie plastică și estetică

Aspectul fizic are o mare importanta in modul in care o persoana se manifesta. Nu de putine ori, un complex fizic ne diminueaza increderea in noi, limitand astfel posibilitatile noastre de dezvoltare. Realizarea unor interventii care rezolva aceste complexe poate duce la modificari spectaculoase de atitudine, permitand persoanei sa se dezvolte in toata plenitudinea sa si sa fie, astfel, mai fericita. Dr. Alina Helgiu ne va vorbi din experienta sa vastă, despre cum putem folosi diverse metode prin care sa ne evidentiem cat mai bine frumusetea personala.

Seminarul este dedicat tuturor persoanelor interesate de domeniul esteticii faciale și corporale. Veti putea viziona prezentarea unor proceduri non-invazive, chirurgicale și nechirurgicale, cat si modul in care putem deveni mai increzatoare, inlaturand complexele fizice si dobandind o viață împlinită, curajul de manifestare în plenitudine în alte arii ale vieții si de a elimina blocajele exterioare.

Locatia: Centrul Fericirii Sibiu
24 septembrie 2015, ora 18

Evenimentul este GRATUIT in limita locurilor disponibile. Locuri disponibile: 25
Pentru inscriere, va rugam sa ne contactati la: contact@centrulfericiriisibiu.ro si la tel.0771.539.069/0771.538.485

*inscrierea doar pe Facebook nu va garanta retinerea locului dorit la eveniment. Va rugam sa confirmati inscrierea telefonic sau prin email. Va multumim!