Gagaga şi alţii ca el // octombrie 2018


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 20 octombrie, orele 11:00 şi 18:00
sala Studio, Teatrul GONG
------------------------------------
GAGAGA ȘI ALȚII CA EL
cu Raluca Răduca

SCENOGRAFIA: Roua Vasilescu; MUZICA: după Timuș Alexandrescu;

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
durata: 40 min.

**
„Gagaga și alții ca el” este un spectacol educativ ce reunește mai multe povestiri inspirate din literatura universală, în care cei mici descoperă că fiecare acțiune are și o reacțiune cu consecințe pe măsură. Spectacolul este unul interactiv, copiii având posibilitatea să se implice direct în desfășurarea acestuia. Acesția aplică „amenzi”, cântă alături de personaje și le răsplătesc dacă acestea își îndreaptă comportamentul, determinând finalul fericit al poveștii.

**
Preţ bilet: 9 lei/ tarif unic
Bilete online: http://bit.ly/2PmfGfr

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00) și online, din platformele entertix.ro și myticket.ro. Prețul unui bilet este de 9 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online NU se percepe comision.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală NU mai este posibil.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro