Gală de Balet - Competiția Mondială de Balet, Open România, 2015


Data și ora:
Bilete:
10 lei - bilet întreg, 5 lei - bilet redus pentru elevi, studenți și pensionari
Gazdă:

Bulevardul Victoriei 5, Sibiu 550024, Romania

Despre

Duminică, 22 martie 2015, de la ora 19:00, în închiderea celei de-a VIII-a ediții a Competiției Mondiale de Balet, Open România 2015, va avea aloc la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, o Gală de Balet de excepție la care sunt invitați să danseze dansatori consacrați precum: Adiarys Almeida (Cuba), Davit Galstyan (Armenia), Arianne Lafita Gonzalez (Cuba), Dinu Tamazlacaru (Republica Moldova), Sena Hydaka (Japonia) și Dawid Trzensimiech (Polonia). Alături de aceștia vor performa și parte dintre concurenții înscris în ediția din acest an a concursului dar și artștii Teatrului de Balet Sibiu: Lorena Negrea și Ovidiu Iancu (România), Ada Gonzalez (Spania), Keston Meyer (SUA), Yvonne Slingerland (Spania) și Elliot Bourkle (Australia).

Teatrul de Balet Sibiu va prezenta în programul galei de duminică și coregrafia “Tura. Vura. Uvertura” – primul balet comic al TBS coregrafiat de Aleisha Gardner și Russel Hewey.

Biletele pot fi cumpărate de la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Parcul Tineretului, nr. 1 (fostul Teatru de Vară) sau de la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, Strada Emil Cioran, nr. 1A, intrarea B, etajul 1 (secretariat). Biletele vor putea fi rezervate și online pe siteul oficial al TBS: sibiuballet.ro/bilete