Gangster of Love


Data și ora:
Bilete:
6 lei
Gazdă:

Piața Albert Huet 12, Sibiu 550182, Romania
Organizator:

Despre

Gangster of Love

Regia: Nebojsa Sljepcevic, Croatia, 2013
Durata: 80'

Cinemateca Astra Film vă invită joi, 13 februarie 2014, începând cu ora 19, la un film documentar despre o metodă inedită de a găsi marea iubire sau măcar un posibil partener de viaţă.
Pentru cei ce credeau că peţitorii nu mai există, filmul Gangster of Love de Nebojsa Slijepcevic ni-l prezintă în plină acţiune pe Nediljko Babic, pețitorul cunoscut sub numele de Gangster, ce încearcă să ajute o mamă singură din Bulgaria să își găsească un soț în Croația. Pe parcursul căutărilor femeia întâlnește mai mulți posibili pretendenți, însă toate aceste întâlniri rămân fără urmări, dezvăluind natura conservatoare și rigidă a bărbaților croați care nu concep să se căsătorească cu o străină care pe deasupra mai are și un copil. Nediljko Babic este un personaj captivant în rolul de agent matrimonial, iar filmul, deși e abordat cu mult umor și dezinvoltură, tratează cât se poate de serios problema unor mentalități rudimentare și situații sociale din zonele rurale.
Proiecţia are loc la Astra Film Cinema, în Piaţa Mică, nr. 11. Biletele se pun în vânzare cu 30 min. înaintea începerii proiecţiei. Informaţii la tel. 0751.166.516.

Fotografii