Garage Sale - Bazar de primavara


Data și ora:
Gazdă:
Strada Traian Demetrescu 36, Sibiu
Organizator:

Despre

Buna ziua mămici,

Detalii locatie: De la Restaurantul KonTiki (Piata Cluj) tot drept in fata pe str. Paris, traversati str. Magheranului, apoi e ultima strada la dreapta (pe partea dreapta a 4-a poarta).

Pentru o buna organizare a targului va rugam sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

In atentia vanzatorilor in special: bazarul este dedicat vanzarii produselor atat pt copii, cat si pt adulti!

Fumatul este permis doar in zona specificata de catre organizator! Pentru cei care fumeaza in alta zona decat aceasta, amenda este de 50 de RON !

- numărul de locuri ca și vânzător este de 50 (regula de înscriere este primul venit primul servit). Inscrierile se fac intre: 12.03.16-02.04.16 orele 20.00. Accesul ca vanzator se face începand cu ora 09:30.
- in cazul in care renuntati la locul de vanzator din diverse motive, avem rugamintea sa anuntati cu cel putin 1 zi inainte de eveniment pe pagina evenimentului sau prin mesaj privat, pt a ceda locul urmatorului inscris.
- fiecare vânzător are spațiu limitat, aprox. dimensiunile unei paturi, un loc e aproximativ de 2m/1,5 m, iar majoritatea acestora sunt pe gazon.
- taxa de participare ca și vânzător este de 10 lei si se achita la intrare.
- fiecare vânzător are obligația să își aducă masă, scaun sau orice consideră că are nevoie pentru a prezenta produsele (masute, paturi, cutii, trole, etc)
- după terminarea târgului fiecare vânzător are obligația să strângă totul în urma sa.
- in caz de vreme nefavorabila (ex. ploaie), evenimentul se va anula, acest lucru urmand a fi anuntat pe pagina evenimentului cu o seara inainte.

Inscrierile ca vanzator se fac accesand linkul urmator:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1boflO5i2qvEbvgdX0VhbX8H9BVVzaWGrkxrfZ2cCK9Y/edit#gid=0

Va rugam sa va inscrieti pe lista cu numele pe care il aveti pe facebook punand si linkul catre profilul Dvs. si pe scurt ce aduceti la bazar.

Pentru alte detalii sau întrebari vă stam cu drag la dispoziție.
Organizator: Valentina Parvulescu https://www.facebook.com/valentina.parvulescu

Multumim si va asteptam la Garage Sale!