Gastronomia, un nou mod de a descoperi Sibiul

Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Gazdă:

Strada Turnului 3A, Sibiu
Organizator:

Despre

Ce?
Gastronomia, un nou mod de a descoperi zona Sibiul

Transilvania e una din cele mai bine pastrate zone din Europa in ceea ce priveste natura, traditiile si viata la tara, gastronomia si traditiile culinare. O distinctie speciala pe care o are zona Sibiului in acest caz o reprezinta faptul ca, datorita istoriei, avem 11 influente culturale care combinate au rezultat o bucatarie foarte complexa si unica.

Cu cine?
Cu Joa Daniel și Alin Barabancea - doi tineri bucatari foarte talentati din Sibiu, cu participari la concursuri nationale si internationale in care au reprezentat Sibiul si au facut cunoscute produsele locale prin retete traditionale reinventate. Cu ajutorul lor vom descoperi împreună și va vom surprinde cu gusturi locale, tradiții vechi și bine păstrate si influențele din bucătăria locală.

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/8ntKLMb7mRlhiC773

Cu ce?
Cu curiozitate și deschidere.

Când?
12 iunie, 18:30-20:00

Unde?
Restaurant Pasaj Sibiu

Cum?
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/8ntKLMb7mRlhiC773
Contribuția ta de minim 10 lei o vei face la înregistrarea la atelier, poți susține incubatorul prin donații și sponsorizări, scrie-ne și discutăm detalii!
***Când s-a atins numărul maxim de înregistrări, formularul de înscriere se închide, motiv pentru care nu mai poate fi accesat, NU este o eroare! Te așteptăm în locație pentru înregistrări ÎNCEPÂND cu 18:15, locurile rezervate prin înscriere își vor pierde valabilitatea la 18:25, vor fi redistribuite persoanelor care se află în locație și nu au reușit să facă înscrierea! Multumim pentru înțelegere!