Gătim în familie?!

Eveniment gastronomic

Data și ora:
Bilete:
150 lei
Gazdă:

Str. Ocnei nr. 12, Sibiu, Romania

Despre

Ultima perioadă ne-a întors la rădăcini, ne-a adus înapoi în inima casei și în sânul familiei. Așa că ne-am gândit să venim în întâmpinarea familiilor, dar nu numai, cu o cină - atelier de gătit într-un cadru senzorial alternativ în “bucătăria” Kitchen Tailors.
Gătim împreună cu toții, pentru a mânca apoi împreună.
Vom folosi produse locale și sezoniere, astfel încât să învățam despre adaptarea la specificul zonei și anotimpurilor, Vom lua contact cu produse tradiționale care pot fi ușor folosite sau refolosite în gospodărie.
Cât timp pregătim, preparăm și degustăm bunătățile, Ionut de la 1717 Bere Artizanala ne va povesti despre pairingul cu bere, Cristi de la Asociatia My Transylvania ne va vorbi despre cum guști cu adevărat mâncarea, iar Teodora, croitorul tău de bucătarii, ne va da câteva direcții despre ergonomie și funcționalitate în amenajarea bucătăriei ideale.
Tematica: tarte sărate - numa’ bune de pregătit și împărțit în familie, cu lady chef Alexandra Macrea de la Atelier Coobica.
Evenimentul va avea loc Joi, 13 August 2020 între orele 18:00 - 20:30
Taxa de participare este de 150 lei și include meniul și câte două beri de persoană. Evenimentul se va desfășură în condiții de maximă igienă și siguranță, în prezența a minim 6 (2-3 familii) și până la maxim 10 participanți.
Rezervările se fac telefonic la adresa de email hello@kitchentailors.ro sau telefonic la numărul de contact 0724.769.744

Sursa text & foto