Gazette x Hipodrome #2


Data și ora:
Bilete:
15 lei
Gazdă:

Piața Mică 26, Sibiu, România
Organizator:

Despre

Gazette este poate singurul club din Cluj care promovează constant muzica electronică underground și unul dintre foarte puținele cluburi de acest gen din țară. Are o istorie care se întinde pe mai bine de un deceniu, iar de la deschiderea din 2006 și până azi a crescut frumos și sănătos ajungând azi să ofere tinerilor din Cluj un club 100% underground și o cafenea / magazin de viniluri / locație de petrecere / alte eveimente culturale.
După ce în decembrie i-am avut alături pe dannilov și Yaghee, acum vom avea ocazia să vedem la lucru alți doi membrii din Colectiva Gazette.
https://colectivagazette.com/

Line-up:
● Seme (Colectiva Gazette, Storyboard)
https://colectivagazette.com/artists/seme

● Te Doare (Colectiva Gazette, Acrobat Sound)
https://colectivagazette.com/artists/te-doare

● Hipodrome Selectors

-------------------------------------------------------------------------------
Seme și-a început călătoria muzicală în 1998, când a avut primul contact cu muzica electronică. Prima sa apariție pe scena muzicală a fost în Spania în 2009 și de atunci este respectat pentru angajamentul său muzical. După câțiva ani de mixat, s-a îndrăgostit de vinil și a început să-l folosească și să-l colecteze din ce în ce mai mult. Inspirat de muzica ambientală, clasică, techno și house, Seme a combinat toate aceste genuri dezvoltând un stil aparte de mixat și un sound unic. Pasiunea sa pentru muzică la făcut să se ghideze după un motto simplu: Let music guide you!

Membru Acrobat Sound, colecționar de plăci, explorator de sunete, iubitor de experiment, Te Doare ne va rătăci entuziast printre melodii luxuriante, vuiet de bași și o mare de ecouri bogate. Cu mai multe stiluri abordate, de la avant-garde la funk, până la duburi leneșe, Te doare ne va aplica o ședință intensă de fonopunctură.
Muzica doare ... dar într-un mod bun.

Suport: 15 lei
-------------------------------------------------------------------------------
Hipodrome este un blog dedicat muzicii electronice, născut în cartierul Hipodrom din Sibiu, prin care încercăm să promovăm muzica fără compromisuri. La petrecerile noastre i-ați auzit pe Mick Wills, Traxx, DJ soFa, Intergalactic Gary, John Heckle, Delta Funktionen, Credit 00, Chino, Olivia, Baz Reznik, Lee Douglas, Das Komitee, Andrew Red Hand, Alexandru Jijian, Romansoff sau Alexandra.
www.hipodrome.net
-------------------------------------------------------------------------------