Ghiozdănelul fericit // atelier de creaţie #2


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Joi, 9 noiembrie, ora 18:00
---------------------------------------------
GHIOZDĂNELUL FERICIT #2
atelier de creaţie

Coordonator: Claudia Benchea

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1 h 30 min.

**
Repetăm atelierul de joi, 2 octombrie, la cererea copiilor, pentru cât mai multe ghiozdănele fericite. Acest atelier este dedicat celor care merg la şcoală. Împreună vom învăţa cum să facem un ghiozdănel/săculeţ fericit, prin metode simple de tăiere-lipire-aplicare de materiale colorate şi diverse accesorii fascinante.
Vezi fotografii din atelierul anterior: http://bit.ly/2A3OeLs

În cadrul ATELIERELOR DE CREAŢIE din fiecare joi, de la ora 18:00, descoasem misterele din culisele artei teatrale. Când vine vorba de elemente de croitorie și articole vestimentare, Claudia e meșteră, căci e croitor la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG de aproape 5 ani. Cunoaște fiecare material din atelier și toate costumele de pe scenă, drept urmare știe că orice ”cârpă” are o întrebuințare. Pâsla, paspoalul, brocardul, minimatul, șnururile și împletiturile sunt doar câteva dintre noțiunile ce nu vor mai constitui un mister pentru copii. Ne familiarizăm cu tipologiile firului textil, cu diversitatea materialelor și a croielilor și învățăm tehnici simple de a recicla creativ orice material în personaje sau accesorii utile fiecărui copil. Activitățile practice din cadrul acestui atelier contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de construcție păpuși/marionete și decor din lumea teatrală, stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori și materiale, respectiv de a interacționa și lucra împreună într-un colectiv prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei
Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro