Greierele Aproape Faimos la Festivalul de O Zi, Timișoara


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Teatrul pentru Copii și Tineret Gong a fost invitat, alături de companii teatrale din Szeged, Subotica, Vârșeț și Oradea, să prezinte spectacolul „Greierele aproape faimos” la Timișoara, în cadrul Festivalului De O Zi, susținut pe tot parcusul zilei de 19 noiembrie 2015. Festivalul promite o gamă variată de spectacole jucate în limba română, maghiară și sârbă, adresate publcului cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani.

Joi, 19 noiembrie, ora 15:00
Teatrul Merlin, Timișoara
--------------------------------------
GREIERELE APROAPE FAIMOS

inspirat din fabulele lui Jean de La Fontaine, de Florin Grigoraş

REGIA: Mihaela Grigoraş
SCENOGRAFIA: Monica Baldea (construcţie păpuşi) şi Aurelia Călinescu (pictură)
MUZICA ŞI TEXTE: Florin Grigoraş
în DISTRIBUŢIE: Monica Baldea, Mihaela Grigoraş

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
durata: 50 min.

**
„Greierele aproape faimos” este un spectacol muzical inspirat din fabulele scriitorului francez Jean de La Fontaine. Copiii vor fi încântaţi de marionete, personaje, intrigă, precum şi de atmosfera veselă a spectacolului.
Din dorinţa sa de a deveni celebru, Greierele, personajul principal, trece prin mai multe întâmplări alături de prietenii săi. El stăruie în dorinţa de a face performanţă în muzică şi reuşeşte în final să-şi împlinească visul, prin muncă şi perseverenţă.
Muzica compusă de Florin Grigoraş creează o atmosferă veselă, antrenantă, publicul - atât copiii, cât şi adulţii, sunt încurajaţi să cânte împreună cu personajele spectacolului. Toţi avem de învăţat din povestea de viaţă a Greierului. Morala desprinsă din acest spectacol ne arată că prietenia, solidaritatea, răbdarea şi strădania înving întotdeauna aroganţa, viclenia şi mânia.

**

Ne vedem la teatru, în Timișoara!
www.teatrulgong.ro