Gulliver // concert pentru copii cu Ada Milea


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

joi, 19 aprilie, ora 18:00
sala Etaj, Teatrul GONG
--------------------------------
CONCERT GULLIVER

concert pentru copii
CU: Ada Milea, Anca Hanu și Bobo Burlăcianu

recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani
durata: 45 min.

**
Teatrul pentru Copii și Tineret GONG prezintă Concertul „Gulliver” pe muzica și adaptarea după textele Adei Milea, inspirate din aventurile eroului lui Gellu Naum. Concertul prezintă povestea muzicală a unui băiat rău („bate toți băieții, mâzgălește toți pereții”) care devine uriaș în urma unei vrăji. Încântat de mărimea și forța sa, își bate joc de micimea altora până când își dă seama că există și dezavantaje. Spectacolul e prezentat sub formă de concert live cu personaje, iar personajele din video sunt live și ele (chiar dacă nu în mărime naturală).

**
Preţ bilet: 14 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00) și online, din platformele entertix.ro și myticket.ro. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online NU se percepe comision.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă evenimentele la care doresc să participe sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea concertului-spectacol, accesul în sală NU mai este posibil.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro