Gunoierul - comedie.


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

Ianuarie este luna comediei la Atrium. Prima lună a anului este luna hohotelor de râs. Seri minunate ne promit actorii noștri.
Luni, 18 ianuarie 2016, la ora 21.00, prezentăm super-comedia “Gunoierul”. Aceasta îl are în centrul acțiunii pe Ali Deac, un tânăr actor în vogă, cunoscut de pe scena Teatrului Național “Radu Stanca” din Sibiu.
"Gunoierul" de Cornel Mimi Branescu : o comedie spumoasa despre minunile ascunse ale gunoiului nostru cel de toate zilele. Un spectacol produs de Teatrul Vostru.
Ce se intampla atunci cand, intors acasa dupa o zi grea de munca intalnesti un vagabond care iti schimba total cursul vietii si te aduce in pragul nebuniei? Fluierand te indrepti spre tomberonul blocului spre a arunca, ca de obicei , punga de gunoi a vietii zilnice si dai peste el: vesel, suspect de binevoitor si sociabil , boschetarul anonim te convinge pas cu pas ca viata linistita pe care o aveai pana atunci este cu totul alta. Acest "doctor honoris causa" al resturilor menajere iti demonstreaza ca nevasta te insala judecand dupa prezervativele gasite in gunoi si te instiga la crima cu sange rece.
Ce se intampla atunci cand un "dubios", care poate fi la fel de bine pungas, pervers sau nebun iti prezinta niste dovezi incontestabile ale adulterului sotiei tale si te aduce la paroxism si crize de paranoia, te convinge sa i te destainui, te face sa intri in jocul sau si sa planuiesti cu sadism moartea consoartei ?
E doar comedie. Pur și simplu comedie. Cu trei actori excepționali, în mare formă.

GUNOIERUL – de Mimi Brănescu
Cu: Ali Deac,Teodora Domnariu,Laurentiu Vlad
Luni, 18 ianuarie 2016, ora 21.00
Atrium Cafe, Piaţa Mică nr. 16, rezervări tel. 0723287486
Preţ bilet: 20 lei
Un spectacol marca TEATRUL VOSTRU