Gunoierul


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

"Gunoierul" de Cornel Mimi Branescu - o comedie spumoasă despre minunile ascunse ale gunoiului nostru cel de toate zilele.
"În gunoi ni se regăsește viata , destinul , reușitele și nereușite”.
Ce se întâmplă atunci când, întors acasă după o zi grea de muncă întâlnești un vagabond care îți schimbă total cursul vieții și te aduce în pragul nebuniei?
Fluierând te îndrepți spre tomberonul blocului pentru a arunca, ca de obicei , punga de gunoi a vieții zilnice și dai peste el: vesel, suspect de binevoitor și sociabil , boschetarul anonim te convinge pas cu pas că viața liniștită pe care o aveai până atunci este cu totul alta.
Ce se întamplă atunci când un "dubios", care poate fi la fel de bine pungaș, pervers sau nebun iți prezintă niște dovezi incontestabile ale adulterului soției tale și te aduce la paroxism și crize de paranoia.
Ce se întâmplă atunci când o apariție surprinzătoare răstoarnă total situația iar deznodământul este total neașteptat de tine?
Toate acestea le poți afla în piesa "Gunoierul" dar nu înainte de a te pregăti pentru o seară plină de lacrimi - lacrimi de râs bineințeles.

Distribuția: Ali Deac, Codruța Vasiu, Laurențiu Vlad

Luni, 26 februarie 2018, ora 21:00
Atrium Cafe, Piaţa Mică nr. 16
Rezervări tel. 0723 287 486
Preţ bilet: 25 lei
Un eveniment marca BIS.
Recomandat de 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP.
www.respirateatru.ro

IMPORTANT - Pentru buna desfășurare a evenimentului vă rugăm ca în momentul în care faceți rezervarea să precizați numărul exact de persoane care vor ocupa locurile.
- Rezervările își pierd valabilitatea la ora 20.45. Vă rugăm insistent să veniți din timp, pentru a putea onora comenzile și a începe spectacolul la timp, la ora anunțată.
Mulțumim