Gusturile iernii

Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019

Data și ora:
Gazdă:

Bloc, Strada Johann Sebastian Bach 4, Sibiu 557260, Romania

Despre

Gusturile Iernii, un eveniment dedicat promovării Gusturilor Sibiului, a producătorilor și produselor locale și nu în ultimul rând a rețelei HoReCa din Cartea Gusturilor.

În cadrul evenimentului, sibienii și turiștii vor putea descoperi și participa timp de 3 zile la următoarele activități: expoziție cu vânzare de slănini și brânzeturi maturate, concursuri și demonstrații culinare realizate de bucătari parteneri, concurs de făcut cârnați, o piața țărănească de produse locale și de sezon la care vor participa atât producătorii din Piața Transilvania cât si producători din zona Mediașului, o expoziție cu vânzare de produse meșteșugărești, dar si o tombolă pentru câștigarea celei mai gustoase slănini din cadrul târgului.

În fiecare din cele 3 zile, producătorii care vin la piața volantă Transilvania și producătorii din zona Mediașului vor putea fi găsiți cu produsele lor în cadrul evenimentului.

Astfel, sâmbătă, 23 februarie 2019, piața volantă Transilvania nu va fi organizată în locația obișnuită (lângă sala Transilvania), ci îi invităm pe toți sibienii în cadrul complexului Redal Expo.

Sibienii, producătorii locali și carmangeriile sunt de asemenea invitați să se înscrie pe site-ul sibiugastronomia.ro la cele mai inedite concursuri: Concursul de brânzeturi maturate si slanini maturate ;i Concursul de făcut cârnați.

Accesul publicului la eveniment este gratuit.

Credit foto: Focus Sibiu