Hai la Cros în Terezian I Zilele Vecinătății 2019


Data și ora:
Gazdă:
Strada Gladiolelor, Sibiu, Romania

Despre

Cros

Duminică dimineața, de la ora 10:00, punem la cale un cros de 3 km în Terezian, în cadrul Zilele Vecinătății 2019 - Terezian. Participarea este gratuită, iar pentru a vă înscrie în competiție, vă rugăm să completați formularul online de aici https://bit.ly/2nVHa2X până sâmbătă, ora 10:00, sau la fața locului, sâmbătă, în intervalul orar 10:00-16:00, și duminică, între 09:00 - 09:45. Ne veți putea găsi pe str. Gladiolelor, în zona în care se vor desfășura activitățile sportive de la Zilele Vecinătății.

Iar după ce cunoașteți Terezianul din fugă, vă invităm să rămâneți la un picnic cu prietenii și lumea din cartier. (Nu uitați să aduceți ceai, plăcintă și bunătățuri de sezon, dar despre asta mai povestim).
____________________________________________________

Alte competiții

De asemenea, pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică vom avea competiții de Fussball 4x4, Baschet 3x3, Tenis cu piciorul și Tenis de masă. Participarea este gratuită și pentru a vă înscrie în oricare din aceste competiții este nevoie să completați formularul online https://bit.ly/2nVHa2X, până sâmbătă, ora 10:00, sau la fața locului, sâmbătă, în intervalul orar 10:00-16:00.

Câștigătorii tuturor competițiilor vor primi diverse premii de la partenerii evenimentului.

Vârsta minimă pentru participare este de 10 ani.
Toate competițiile, cu excepția tenisului de masă, sunt de tip open.

Notă: Cei care doresc să se înscrie la mai multe competiții, trebuie să completeze formularul separat pentru fiecare competiție.
____________________________________________________

Program complet activități sportive

Sâmbătă, 05 octombrie
10.00 - 16.00 Minifotbal, tenis cu piciorul, tenis de masă, baschet - acces liber
10.00 - 16.00 Înscrieri competiții la fața locului
11.00 - 19.00 Cursa cu obstacole Invictus pentru copii (pentru copii)
17.00 - 19.00 Minifotbal, tenis cu piciorul, tenis de masă, baschet - competiții, CALIFICĂRI

Duminică, 06 octombrie
09:00 - 09.45 Înscrieri crosi la fața locului
10.00 - 11.00 Crosul cartierului (3km)
11.00 - 14.00 Minifotbal, tenis cu piciorul, tenis de masă, baschet - acces liber
11.00 - 19.00 Cursa cu obstacole Invictus (pentru copii)
14.00 - 19.00 Minifotbal, tenis cu piciorul, tenis de masă, baschet - competiții, FINALE
______________________________________________________

Despre

Crosul cartierului Terezian și competițiile sportive sunt organizate în parteneriat cu Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, în cadrul evenimentului Zilele Vecinătății 2019 - Terezian, alături de Decathlon.
Zilele Vecinătății 2019 este organizat de Fundația Comunitară Sibiu alături de partenerul principal wenglor Romania și este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Comunității.
____________________________________________________

Notă:

Participarea la cros și la restul competițiilor sportive este gratuită, dar în măsura posibilităților, vă încurajăm să donați, în urnele ce vor fi disponibile la fața locului, pentru a sprijini înființarea unor cluburi de robotică în școli din cartierele mărginașe ale Sibiului și din mediul rural din județ, în cadrul ediției din acest an a Fondului Științescu Sibiu. Științescu Sibiu este un program de finanțare pentru educația STEAM (știință, tehnologie, inginerie, artă și matematică), implementat de Fundația Comunitară Sibiu. Mai multe detalii despre acesta găsiți pe siteul www.sibiu.stiintescu.ro.

Fotografii