Hänsel şi Gretel


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 27 februarie, ora 18:00
şi
Duminică, 28 februarie, ora 11:00
------------------------------------------------------------
sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
------------------------------------------------------------

HÄNSEL ŞI GRETEL
după Fraţii Grimm

REGIA: Oana Leahu
SCENOGRAFIA: Gavril Siriteanu
ILUSTRAŢIA MUZICALĂ: Oana Leahu
în DISTRIBUŢIE: Lucia Barbu, Daniela Dragomir, Jenö Major, Angela Páskuy, Adrian Prohaska, Claudia Stühler

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
durata: 50 min.

**
Povestea lui Hänsel şi a Gretei a Fraţilor Grimm este una dintre cele mai frumoase poveşti ale literaturii universale. Adaptarea scenică în maniera teatrului de animaţie concentrează acţiunea, iar spectacolul transmite astfel mesajul despre iubire şi curaj în modul cel mai direct posibil, conştiinţelor pure ale copiilor.

Cuvântul regizorului: „A spune poveşti este o bucurie! A vedea ochii micilor şi marilor spectatori încântaţi de imaginile scenice şi de personajele care prind viaţă în spectacol – este o speranţă! A lucra împreună cu întreaga echipă a Teatrului Gong – este o experienţă plină de lumină pentru care nu poţi decât să mulţumeşti cu respect şi drag!” Oana Leahu

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro