Honig, zucker und salz // spectacol în limba germană


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Joi, 31 martie, ora 18:30
sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
---------------------------------------------------------
HONIG, ZUCKER UND SALZ
spectacol în limba germană

după Petre Ispirescu, adaptare de Florin Grigoraş, traducere de Hanns Schuschnig şi Raluca Mihăilescu
traducere cuplete de Claudia Stühler şi Beatrice Malinschi

REGIA: Mihaela Grigoraş
SCENOGRAFIA: Mihaela Grigoraş
MUZICA ORIGINALĂ: Florin Grigoraş
în DISTRIBUŢIE: Monica Baldea, Mihaela Grigoraş

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
durata: 45 min.

**
Inspirat din morala şi înţelepciunea populară, spectacolul „Honig, Zucker und Salz” (ro.: „Sarea-n bucate”) se adresează tuturor, dar în special copiilor, care ştiu să preţuiască şi să iubească basmele unde conflictul dintre bine şi rău prinde viaţă în planul valorilor morale şi unde nici o dorinţă sau aspiraţie nu rămâne neîmplinită.
În spectacol, lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală, cu ajutorul Menestrelului. Copiii vor învăţa să recunoască adevăratele sentimente, cum să deosebească dragostea adevărată de dragostea falsă şi linguşitoare.
Acelaşi spectacol, în limba franceză şi în limba engleză, a fost selecţionat să reprezinte Romania în luna mai 2010 la cea de a XI-a ediţie a Festivalului Cultural European de la Alger/Algeria, în luna octombrie 2010 la Kids Euro Festival de la Washington D.C/USA, în anul 2011, luna octombrie la Festivalului International de Păpuşi organizat la Baku/Azerbaijan şi, în luna noiembrie la EU Cultural Festival „Youth and children day” organizat în New Delhi/India.

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro