HOTEL CRAB // Festivalul Tânăr de la Sibiu


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Festivalul Tânăr de la Sibiu
30 septembrie - 4 octombrie 2015

*copii // kids*

Sâmbătă, 3 octombrie, ora 11:00
la sala Etaj, Teatrul pentru Copii și Tineret Gong
-----------------------------------------------------------------

HOTEL CRAB
Trukitrek, Spania

Autor: Josep Piris, Lu Pulici
Scenografia: Raffaella Brusaglino
în Distribuție: Magda Mañé, Kiko Lozano, Josep Piris, Lu Pulici

spectacol de teatru recomandat copiilor peste 7 ani

Durata: 50 min

***
Vară. Un port îndepărtat. Un hotel mic pe malul mării. Oaspeții și personalul de serviciu nici nu bănuiesc că acele zile le vor schimba viețile.
Hôtel Crab este o comedie plină de surprize, pasiuni și interpretări greșite. Acțiunea are loc în Rusia, într-un timp care nu e real și nu e situat în prezent.

Hôtel Crab este povestea unui hotel în care nu se întâmplă nimic niciodată și în același timp povestea unui oaspete recent sosit acolo. Evenimente surprinzătoare vor sparge monotonia acestui loc ciudat. Un jaf petrecut în miez de noapte îi va lua prin surprindere pe toți și va schimba povestea tuturor personajelor.

www.trukitrek.net

***

preț bilet: 10 lei, tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 10 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Vă aşteptăm, cu drag!
www.teatrulgong.ro