ÎMPREUNĂ PUTEM - TOGETHER WE CAN 2018


Data și ora:
Gazdă:
Strada George Barițiu 5, Sibiu 550178, Romania

Despre

ÎMPREUNĂ PUTEM - TOGETHER WE CAN 2018 – este un poiect destinat copiilor și tinerilor cu deficiențe de vedere, cu scopul de a-i ajuta să se integreze în societate prin intermediul muzicii, teatrului și poeziei.
În proiect vor fi angrenați copii și tineri nevăzători și cu deficiențe de auz sau copii din categorii sociale defavorizate. Aceştia urmează să-şi însuşească cunoştinţe şi tehnici legate de muzică, teatru și poezie, urmând apoi a le pune în practică alături de copii și tineri talentați de la fără dizabilități și de formația de Jazz „Banda CPO” a Centrului de Plasament din Orlat, jud. Sibiu, în cadrul unui spectacol care se va desfășura, ca și în anul precedent, în Sala Festivă a Bibliotecii Județene Astra Sibiu.
Vor urca pe scena copii și tineri cu deficiențe de vedere care au înclinații spre muzică, teatru și poezie. Se vor împărți în grupe, în funcție de preferințe și abilități, astfel:
grupa poezie – prof. coordonator Alexandra-Maria Tischer (Colegiul Național Octavian Goga Sibiu)
grupa teatru – prof. coordonator Renate Müller-Nica (actor - Teatrul Național Radu Stanca Sibiu)
Proiectul va avea, așadar, trei secțiuni: muzică, teatru și poezie.
Spectacolul va fi completat de evoluția unui artist nevăzător consacrat dl. Filip Dan Robert , d-lui Florin Cosulet actor profesionist de la Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu și a formației „Porto Jazz Music Band” Sibiu.

Alte sugestii

14 Mar
Sibiul Plantează 2020
Comunitate
Începe la 09:00  |  Gușterița, Sibiu, Romania
27 Mar
Mistic - 2020 Vibrația lumii noi
Comunitate
Începe la 10:00  |  nr. 1, Strada Emil Cioran, 3 550025, România
4 Iul
Festivalul Național „Bujorul de munte”
Comunitate
Începe la 10:00  |  Gura Râului 557095, Romania
Vezi mai multe evenimente