În sunet de cimpoaie ( Marsa Scouts Pipes and Drums Show)


Data și ora:
Bilete:
Intrarea libera
Gazdă:
Strada Nicolae Bălcescu, Sibiu, Romania

Despre

În sunet de cimpoaie ( Marsa Scouts Pipes and Drums Show)

Malta / Marsa Scouts Pipes & Drums

Interpretat de: Marsa Scouts Pipes & Drums
Tambur-major: Debono Dennis
Marsa Scouts Pipes & Drums fac parte din Grupul Marsa Scouts, care a fost fondat în 1929 și provine din partea sudică a Maltei. Datorită influenței armatei britanice care se afla în Malta la acea vreme, a crescut interesul pentru a forma o trupă muzicală în cadrul grupului. O mică formație a fost înființată în 1932, conținând anumite instrumente muzicale, printre care și cimpoiul.
În 1945, după cel de-al Doilea Război Mondial, grupul s-a reorganizat, iar în 1954 s-a alcătuit o formație în cadrul grupului - Marsa Scouts Group, cu goarne și tobe. Mai apoi, s-au adăugat și flauturi. În 1961 au fost adăugate cimpoaiele și acesta a fost începutul formației de suflat. În 1964, formația a reprezentat Malta la Festivalul Formațiilor Muzicale din Agrigento, Sicilia. După puțin timp, formația s-a impus drept una dintre cele mai bune formații din Malta, participând la multe evenimente majore și crescând în componență.
În 2009, formația s-a reorganizat. S-a creat un grup cu două formații – Marsa Scouts Pipes & Drums și Marsa Scouts Corps of Drums. Grupul a devenit primul și singurul grup muzical din Malta cu două formații. În 2010, Pipes & Drums au început să poarte kilturi – Marsa Scouts Group Tartan - care au fost create în cadrul grupului, alături de uniforma scoțiană. Din 2009, Marsa Scouts Pipes & Drums participă la parada militară din Malta, iar în 2012 Pipes & Drums alături de Corps of Drums au susținut un spectacol solo în aceeași paradă.

Fotografii

Alte sugestii

VIDEO
24 Aug
FiRMA at Focus in the Park 2019
Concert
Începe la 12:00  |  Sub Arini Park, Bulevardul Victoriei, Sibiu 557260, Romania
VIDEO
25 Aug
Vița de Vie at Focus in the Park 2019
Concert
Începe la 12:00  |  Focus in the Park Sub Arini Park, Bulevardul Victoriei, Sibiu 557260, Romania
Vezi mai multe evenimente