Înaintea Erei Noastre // Ziua Mondială a Teatrului 2017


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sărbătorim teatrul ca sursă de divertisment, inspiraţie și educație non-formală pentru toate vârstele, luni, 27 martie, la Teatrul Gong, cu cea mai recentă premieră a companiilor de teatru independent, Teatrul LUNI & Frilensăr.

***********
Luni, 27 martie, ora 19:00
sala Parter, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
************
ÎNAINTEA EREI NOASTRE
spectacol invitat // Ziua Mondială a Teatrului

CONCEPT: Daniel Chirilă
CU: Alina Mîndru / Maria Veronica Vârlan / Ovidiu Cosovanu /
Tiberiu Enache / Tudor Morar / Dumitru Georgescu.

+10 / spectacol recomandat celor cu vârsta peste 10 ani
durata: 1h 20 min.

o co-producţie marca „Frilensăr” și Teatrul Luni de la Green Hours, București

**
Într-un loc uitat de lume, o comunitate mică, deconectată de la realitate, trăiește ca înainte de '89. Într-o clasă de școală din locul uitat de lume, pe peretele de la Răsărit, e o fotografie de-a tovarășului Nicolae Ceaușescu, care pentru ei, e încă în fruntea țării. Înaintea Erei Noastre - un spectacol, de fapt, despre fiecare dintre noi și despre cum am ajuns aici. Aici, în prezentul dintre „comunism” și „democrație”, aflat în permanenta și confuza tranziție între noi și „ăilalți”, într-o necontenită fugă după hrana de azi și așa-zisul (dar certul) „salar” de ieri. Înaintea erei noastre este despre Târnăcop, Aluioni, Zamfira și Ștefăniță Popa într-o luni care nu era septembrie.

**
Preţ bilet: 14 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil.

Vă aşteptăm cu drag, să sărbătorim teatrul!
www.teatrulgong.ro