Inaugurarea traseului cicloturistic ”Via Brukenthal - Tara Oltului”


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul Corneliu Coposu 10, Sibiu, România

Despre

Sambata 26 septembrie va invitam la evenimentul de lansare a traseului cicloturistic ”Via Brukenthal - Tara Oltului”.

Plecarea va fi la ora 9.00 din parcarea din fata magazinului Hervis (Mall Sibiu).

Ruta pe care vom pedala va fi Sibiu - Selimbar - Mohu - Casolt - Cornatel - Nucet - Sacadate - Avrig - Racovita - Bradu - Casolt - Mohu - Selimbar - Sibiu. Varianta lunga a traseului are 77 km iar varianta scurta 56 km.

Gradul de dificultate a traseului este usor. Bicicleta recomandata pentru parcurgerea acestui traseu: mountainbike sau trekking.

In paralel se vor desfasura la Cornatel mai multe evenimente in cadrul Brunch-ul de la Ferma Scoala din Cornatel la care pot participa si biciclistii de la tura de inaugurare a traseului Via Brukenthal. Este vorba de plimbări cu Mocănița (3 km cu plecare din Cornățel) la orele 12:30, 13:30, 14:30, 15:30, 16:30 (cu taxă), expoziție despre Mocănița, activități gratuite pentru copii și adulți (sărituri la perna de aer, hruba haiducilor),
activități pentru copii și adulți cu taxă (tiroliana, plimbări cu ponei, carturi cu pedale).

Cei care doresc sa participe la Brunch trebuie sa se inscrie pana luni 21 septembrie, ora 15.00 printr-un simplu e-mail pe adresa info@turainnatura.ro. Taxa de participare la Brunch este de 50 de lei care se vor plati la fata locului organizatorilor evenimentului. Cei care nu se inscriu pana la data indicata nu vor putea participa la Brunch, acesta fiind un eveniment cu numar limitat de participanti.

Pentru cei care nu doresc sa participe la Brunch un membru Tura in Natura ii va ghida pe parcursul traseului Via Brukenthal descris mai sus.

Va asteptam la o noua Tura in Natura!