Influența în public speaking


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Ce?
Atunci când susții o idee în public și vrei ca discursul tău să aibă impact, vorbește cu influență.

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/PRszydZ2m3xWvMyK2

Din proprie experiență știu că acest lucru se învață. Dacă înțelegi câteva tehnici esențiale de public speaking și reușești să-ți învingi tracul și să-ți pui în valoare autenticitatea vei reuși să transmiți auditoriului ceea ce-ți dorești.

Ce înseamnă influența în public speaking? Pe scurt să susții un discurs, o prezentare, un ”speech”, cu impact la auditoriu, astfel încât acesta să fie convins de ceea ce transmiți, să ia o atitudine, o acțiune în direcția dorită de tine.

Deși asemuim în general vorbitul în public cu susținerea unui discurs la microfon, în fața unei săli întregi, adevărul este că vorbim în public ori de câte ori avem un auditoriu (susținerea unei idei la o ședință, în business, la serviciu sau chiar o ședință cu părinții, etc).

Participă la atelierul ”Influența în public speaking” și află:
1. Cum să-ți stăpânești emoțiile când vorbești în public;
2. Cum să-ți pui în valoare autenticitatea;
3. Ce tehnici să folosești cu privire la discursul tău și la modul de prezentare astfel încât acesta să aibă impact și influență asupra publicului căruia te adresezi.

Cu cine?
Cu Ioana Andrievici - negociator & trainer negociere, coach și autor.
Ioana Andrievici este expert negociator, autor, trainer și coach în negociere, de profesie jurist, specializată în domeniul negocierii. Experiența ei în domeniu se întinde pe parcursul a peste 14 ani în care abilitățile sale au oferit baze solide de negociere pentru companiile și persoanele cu care a lucrat. Este de asemenea co-fondator și co-owner la compania Rubinian în cadrul căreia a realizat partea de modele de contracte complexe – ca bază solidă de negociere pentru ambele părți și autoarea cărții ”101 tehnici de negociere”.

În prezent Ioana oferă traininguri, workshopuri și consultanță individuală în dezvoltarea abilităților de negociere, stabilirea strategiilor, alegerea tacticilor și tehnicilor de negociere pentru cazuri concrete.

Mai multe despre Ioana puteți citi pe site-ul ei www.ioana-consult.ro

Cu ce?
Cu deschidere, curiozitate, curaj, poftă de învățare și socializare!

Când?
20 martie, 19:00-20:30

Unde?
Curând vom anunța locația

Cum?
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/PRszydZ2m3xWvMyK2
Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 20 lei
........................................................................................................
incubator107 Sibiu este locul în care ORICINE, poate învăța pe ORICINE, ORICE! Organizăm ateliere de dezvoltare personală numai bune pentru a petrece timpul după viața de la birou - ne relaxăm, învățăm lucruri noi, pictăm, socializăm!

Vrei să fii meșter? Scrie-ne un e-mail la echipa@incubator107sibiu.ro