Inimi cicatrizate |Premiera de Gală şi proiecţii la Teatrul GONG


Când:
18 Noiembrie 14:00 18:00
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Duminică, 20 noiembrie, ora 20:00 - PREMIERA DE GALĂ în prezenţa regizorului RADU JUDE

program proiecţii:
_____________
Vineri, 18 noiembrie, orele 14:00 / 17:00 / 20:00
Sâmbătă, 19 noiembrie, orele 14:00 / 20:00
Duminică, 20 noiembrie, ora 14:00
sala Parter, Teatrul Gong
___________________
INIMI CICATRIZATE
adaptare liberă după opera literară a lui Max Blecher

SCENARIU ŞI REGIA: Radu Jude
PRODUCĂTOR: Ada Solomon
în DISTRIBUŢIE: Lucian Teodor Rus, Ivana Mladenovic, Ilinca Hărnuț, Șerban Pavlu, Marian Olteanu, Alexandru Dabija, Dana Voicu, Bogdan Cotleț, Adina Cristescu, Marius Damian, Sarra Tsorakidis, Larisa Crunțeanu, Fernando Klabin, Gabriel Spahiu, Alexandru Bogdan;

Distribuitor România: microFILM

+15 ani / film NErecomandat celor cu vârsta sub 15 ani
durată: 141 min.

✮✮
Acţiunea are loc în anul 1937. Emanuel, un tînăr de douăzeci de ani, bolnav de tuberculoză osoasă, se internează într-un sanatoriu de pe malul mării.
Max Blecher este unul dintre acei rari oameni, care, nu cu intenţie sau cu ostentaţie, ci prin chiar viaţa lor - uneori, ca în cazul de faţă, foarte scurtă -, reuşesc să ne predea o lecţie nu tocmai comodă: decenţa suferinţei.
✮✮
Filmul a avut premiera mondială anul acesta la Festivalul Internațional de Film de la Locarno (3-13 august 2016), unde a obținut Premiul Special al Juriului, precum şi Premiul Don Quijote oferit de International Federation of Film Societies.
__________________________________________
Proiecţia de gală de duminică, 20 noiembrie, ora 20:00 se va desfăşura în prezenţa regizorului Radu Jude, urmată de o sesiune Q&A (întrebări şi răspunsuri) cu acesta şi publicul prezent, moderată de Oana Stoica, critic de teatru şi curator al Festivalului Tânăr de la Sibiu.

✮✮
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face exclusiv pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului, conform programului Agenţiei de Bilete (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00) şi cu jumătate de oră înainte de începerea filmului, în limita locurilor disponibile.
Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice şi să respecte, înainte de cumpărarea biletelor, limitele de vârstă impuse de specificul fiecărui eveniment în parte desfăşurat la Teatrul GONG.

✘ După începerea filmului, accesul în sală nu mai este posibil.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro