Insomniile și Terapia Bowen


Data și ora:
Gazdă:
Restaurant Pasaj
Organizator:

Despre

Ce?
Tehnica terapeutică Bowen și Insomniile
Vom aborda subiectul și din alt punct de vedere decât cel anatomo-fiziologic și anume din acela al medicine tradiționale chineze, adică prin prisma meridianelor enegetice și a bioritmului.

Înscrie-te aici: https://forms.gle/Ar2JVfuf9GFfiT5C8

Meridianele sunt o componentă energetică a circuitului bioelectric al corpului. Pentru o stare de sănătate optimă, fluxul energetic trebuie să circule liber prin aceste meridiane sau canale. Când aceste trasee sunt obstrucționate sau congestionate, apar senzații de disconfort sau dureri. Prin stimularea meridianelor energetice, a căror existență în corpul uman a fost dovedită științific, energia vitală a corpului sau ”chi” este încurajată să circule liber, pentru a asigura echilibrul și armonia întregului. Un sistem echilibrat asigură și optimizează funcționarea organelor vitale, a proceselor digestive, a sistemului imunitar, etc.

Cum poate terapia Bowen, un concept nou în contextul terapiilor manuale, să ne ajute să combatem Insomniile? Plecând de la teoria conform căreia organismul, în stare de relaxare totală, îşi activează abilitatea de a rezolva problemele corpului sau ale minţii, prin readucerea acestora în echilibru şi armonie, și demonstrând prin practică că așa este.

Tehnica terapeutică Bowen, a fost concepută de Tom Bowen (1918 – 1982) în statul Victoria – Australia ca si terapie holistică ce reprogramează organismul pentru a se vindeca pe sine, intr-o maniera neinvazivă si foarte delicată. Geniul lui Tom Bowen a constat în descoperirea unei metode prin care organismul se întoarce la “ setările iniţiale” prin miscări cu degetele asupra muşchilor ş ţesutului conjunctiv, fie direct pe piele, fie peste o îmbrăcăminte ușoară.. Aceste mişcări transmit mesaje prin intermediul sistemului nervos, reactivând memoria celulară a unei stări pre-existente de bine, sănătate, echilibru şi armonie.

Cu cine:?
Terapeut Bowen Dana Suciu

Cu ce?
Cu dorința de a trăi în echilibru și armonie cu noi înșine dar și cu ceilalți.

Când?
14 mai, ora 19:00-20:30

Unde?
Restaurant Pasaj Sibiu

Cum?
Înscrie-te aici: https://forms.gle/Ar2JVfuf9GFfiT5C8
Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 20 lei