Inspirația şi starea de creație

Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 27, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Marketing creativ cu Andrada Săftescu

Ce faci ca să îți zâmbească muza Inspirației? Aştepți să te "izbească" din senin sau ai un ritual zilnic în care îți creezi o stare zen? Dacă te-ai lovit vreodată de cea mai mare provocare a lumii creative, nu eşti singur!

NOD şi Heartwarming Sibiu te invită Luni, 12 Martie, la Nod, de la ora 18:00 la a 2 - întâlnire "Artizan în Gura Lumii - Primii Paşi la cafea" - Inspirația şi Starea de Creație

Să creezi fără inspirație, e ca şi cum ai vrea să prepari o prăjitură fară arome. Cine ar mânca un tort cu gust de carton? Nimeni. Dar cu aromele potrivite, toate ingredientele sunt puse în valoare.

INSPIRAȚIA ESTE AROMA LUMII CREATIVE

Gustă cu încredere şi vino să discutăm la o cană de cafea, despre ce poți să faci ca să descoperi, propriul tău izvor nesecat de inspirație.

Află într-o discuție liberă şi interactivă:
• care sunt cei mai mari inamici ai inspirației,
• ce poți să faci ca să îți găseşti inspirația, atunci când ai NEVOIE de ea, nu când vrea ea să apară,
• cum poți să deblochezi cursul natural al creativității.

Întâlnirea este dedicată artizanilor, artiştilor şi persoanelor creative. Va fi un dialog constructiv în care participanții vor fi îndemnați să îşi împărtăşească propriile blocaje, cât şi soluțiile pe care le-au găsit.

Momentul cel mai intens, va fi "Bomboana de Inspirație", în care participanții vor prezinta pe rând, un produs creat de ei, şi timp de câte 3 minute, vor povesti cum le-a venit inspirația pentru acea piesă.

*Este un exercițiu care va pune în valoare informațiile primite la prima întâlnire, în care a fost prezentată importanța poveştii şi puterea descrierii de produs, în marketingul creativ şi vânzări.

Ele pot fi găsite aici: https://goo.gl/n4aq1J

Artizan în Gura Lumii - Primii Pași este un curs gratuit, conceput în cadrul programului de Training și Mentoring Creativ Heartwarming Sibiu, destinat artizanilor și artiștilor care păstrează încă speranța și convingerea, că se poate trăi din artă.

Artizan în Gura Lumii - La Cafea, este un proiect născut din colaborarea fructuoasă dintre Anda Suciu (NOD & Creative Buzz) și Andrada Săftescu (Heartwarming Sibiu, Aluria Spirit & Aluria Imaginarium).

Înscrierile se fac prin sms la 0745047070

NOD PUB
Piata Mica 27 // SIBIU