Insulele Thailandei – acolo unde faci plajă iarna


Data și ora:
Gazdă:
Restaurant Pasaj, Strada Turnului 3A, Sibiu 550197, Romania
Organizator:

Despre

Incursiune prin insulele din sudul Thailandei – acolo unde faci plajă iarna - Video-proiecţie.

Ce?
Aflată tocmai în capătul sud-estic al Asiei, Thailanda este împânzită de temple budiste pe metru pătrat, călugări în robe portocalii, palmieri din care atârnă nuci de cocos din abundență și, binențeles, maimuțe furăcioase.

⚠ Înscrie-te aici https://forms.gle/27xEUqiQNqNZQvsZA

Peisajul tipic thailandez este dominat de orezării, întinderi nesfârșite de apă și stânci semețe, iar străzile de haos și zumzetul incontestabil al motoretelor și tuk-tuk-urilor locale.

Insulele din sudul țării vin cu niște plaje cu nisip alb de revistă, o apă impecabilă și copaci generoși care dau umbră din abundență – și toatea astea iarna, când în Romania dârdâi de frig. Saloane de masaj thailandez se întrec în oferte competitive, iar dieta cu orez gătit în toate combinațiile și felurile poate fi o provocare pe termen lung.

Video-proiecţia din sudul Thailandei este un prilej de a lua contact cu ceea ce înseamnă această ţară și cultură, oameni şi, nu în ultimul rând budismul și statuile inimaginabile ale lui Buddha.

Această incursiune are însă şi o motivaţie intrinsecă, aceea că dacă poţi visa la ceva, chiar poţi realiza acel lucru, oriunde te-ai afla. Mai multe povești la proiecția despre insulele din Thailanda.

Cu cine?
Iuliana Marchian călătoreşte de când se ştie, dacă nu pe mări şi continente, atunci cu gândul prin locuri noi pe unde vrea să ajungă. În viaţă se ghidează după motto-ul lui Khalil Gibran: „We live to discover beauty. All else is a form of waiting.” Prin călătoriile sale doreşte să aducă în lumină individualitatea umană, fiecare om fiind caracterizat de un stil propriu de a călători, autentic şi în afara oricăror graniţe. Consideră călătoriile o bună ocazie de dezvoltare personală, însoţite de clasicul clişeu ’ieşirea din zona de confort.’

Iuliana s-a focalizat în ultimii 20 ani asupra aspectelor de patrimoniu cultural, având la bază formaţia de arhitect. Este ghid turistic în județul Sibiu și scrie la diferite reviste din țară și din afara țării, precum și pe blogul său de călătorii – Authentic Travels, pentru a aduce la lumină și locuri mai puțin cunoscute turiștilor, acolo unde cu adevărat poți descoperi autenticitatea nealterată încă de un turism dezechilibrat. Prin articolele sale îşi propune să motiveze oamenii să călătorească şi să se descopere prin intermediul călătoriei.

Dacă vreţi să ştiţi pe unde se afla ultima oară, îi puteţi urmări călătoriile pe:

Facebook: https://www.facebook.com/travelingauthentic
Instagram: https://instragram.com/authentictravels
Twitter: https://twitter.com/IulianaTravel
Blog: https://www.travelingauthentic.com

Iuliana împărtăşeşte din pasiunea sa şi cu incubatorul.

Cu ce?
Cu curiozitate şi pofta de a vedea poze, chef şi interes de a auzi poveşti de pe alte meleaguri, şi dispoziţie de a vă transpune într-o altă lume – de data aceasta total diferită de România și Europa!

Când?
17 Septembrie 2019, orele 18:30 - 20:00

Cum?
⚠ Înscrie-te aici https://forms.gle/27xEUqiQNqNZQvsZA
Participare pe bază de înscriere prin completarea formularului. Contribuția ta pentru participarea la atelier este o minimă donație de 20 lei. La intrarea la atelier noi vom verifica lista de înscrieri!

Unde?
Restaurant Pasaj Sibiu