Întâlnirea sibienilor pasionați de fotografie by Artografica IV

Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 30, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

ÎntâlAșa cum ne-am obișnuit, ultima marți din fiecare lună o rezervăm fotografiei!
De la ultima întâlnire s-au produs ceva schimbări, iar cea mai importantă este că domnului Paul Bordaș, de la Fotogeografica, i s-a modificat programul din această lună, drept urmare am schimbat și tema fotografiilor, vom discuta despre fotografia de sport și despre mișcarea și dinamica în fotografie (față de tema propusă inițial: "Fotografii din România"). Vă invităm pe toți să trimiteți fotografiile voastre pe adresa deja bine-cunoscută: artografica@outlook.com (de preferat cu watermark-ul pe ele) care să se potrivească temei pe care o vom aborda! (fotografii de sport, fotografii cu subiecte în mișcare, animale în alergare, carde inedite surprinse în mișcare etc)
În tainele fotografiei de sport ne va introduce Adrian Crapciu cu prezentarea unui set de fotografii, pe care le vom discuta împreună, setări, tehnică folosită, trucuri folosite etc.
Vom continua cu un alt soi de fotografie, dar la fel de dinamică și plină de mișcare: FITS cu Dragoș Dumitru care ne va împărtăși din experiența trăită ca fotograf la FITS.
După întâlnirea din martie, am învățat să nu ne mai lungim atât de mult, drept urmare, sperăm să ne mișcăm mai cu "talent" și orele târzii să ne prindă la discuțiile de socializare de după întâlnire!
Vom mai discuta și despre turele propuse de Artografica în perioada care urmează!
Lumină bună tuturor!
Ne vedem la marți 24 aprilie la Lili's