Izolart - Poezia de la 9 seara (sezon de carantină 2)

Eveniment online

Data și ora:
Bilete:
https://www.facebook.com/BisTeatru/
Gazdă:

Romania
Organizator:

Despre

IZOLART este o campanie BIS Teatru Sibiu prin care tinerii actori își propun să rămână alături de public în perioada de izolare & carantină, printr-o serie de acțiuni.
IZOLART a debutat în 27 martie 2020, de Ziua Mondială a Teatrului, cu acțiunea „Poezia de la 9 seara”.
Ne-am propus ca în fiecare seară, până la ieșirea din pandemie, la ora 9 pm fix să postăm pe pagina BIS Teatru câte un poem rostit de actorii noștri și de invitații lor din lumea întreagă.
Spectatorii care vor să se implice în campanie pot plăti un bilet opțional la linkul de mai jos: https://www.kompostor.ro/evenimente/11316-poezia-de-la-9-seara-sezon-de-carantin-2
Încasările din bilete vor merge către actorii independenți direct afectați de criza pricinuită de pandemie; către acei actori a căror singură sursă de venit o reprezentau banii din biletele spectacolelor care au fost anulate.
Este, iată, al doilea event "Poezia de la 9 seara". Primul s-a defășurat în perioada 27 martie - 01 mai. Nu ne-am imaginat (atunci când am creat acest event) că această criză va dura atât de mult. Cu toate astea, seară de seară, la ora 9 pm fix, am postat poemul promis. Le mulțumim artiștilor invitați care s-au implicat în campanie!