JazzyBIT lansează "Horizon" la Sibiu // Atrium // 12 martie // 21:00


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

JazzyBIT lansează noul album "Horizon" la Sibiu în cadrul unui concert la ATRIUM CLASSIC CAFE (Piața Mică, nr. 16) ce are loc sâmbătă, 12 martie, la ora 21:00.

Se va cânta întreg albumul "Horizon", dar și câteva piese de pe primul album "Touch the Sky".

"Horizon" se poate asculta în întregime aici: http://jazzybit.bandcamp.com/

La concert se va putea achiziționa CD-ul "Horizon" la prețul de 40 lei. CD-ul sub formă de jewel case conține un booklet de 16 pagini ce cuprinde ilustrații grafice create de Ovidiu Hrin pentru fiecare dintre cele șapte piese, menite să completeze percepția ascultătorului într-o direcție sinestezică.

Teodor Pop (pian, claviaturi)
Mihai Moldoveanu (bas)
Szabó Csongor-Zsolt (tobe)

Intrarea este 20 lei.

JazzyBIT (n. 2 februarie 2012, Timișoara) este un trio format din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe), ce oferă o combinație energică de jazz și rock, presărată cu blues, latin și funk. După ce câștigă Premiul pentru debut pe 2013 al Fundației Muzza din București, trupa lansează independent primul album “Touch the Sky” la începutul lui 2014, album ce ajunge pe locul 9 în controversatul top al muzicii românești “Muzici și Faze”. Urmează aproape 100 de concerte atât în țară, cât și în Ungaria (Budapest Jazz Club și A38), Austria sau Italia, unde JazzyBIT a ajuns în finala competiției European Jazz Award din cadrul festivalului Tuscia in Jazz. În 2016 trupa revine cu al doilea album “Horizon”, înregistrat la renumitul studio din Ungaria “SuperSize Recording” și publicat la casa de discuri EM Records.

http://jazzybit.ro