JUCĂRIADA LU IEPURILĂ


Data și ora:
Bilete:
Intrarea libera
Gazdă:

Str. General Magheru 1-3, 550185 Sibiu
Organizator:

Despre

JUCĂRIADA LU IEPURILĂ

Iepurilă are o singură dorinţă: să organizeze o Jucăriadă mai frumoasă decât cea a lui Moş Crăciun.

După ce s-a gândit îndelung ce şi cum să facă, a ajuns la concluzia ca are nevoie de ajutor. S-a dus la prietenii săi Gandacii de Colorado care au acceptat bucuroşi să-l ajute. Au inceput deja sa organizeze atelierul de pictură pe ipsos.

Dar un singur atelier de creaţie nu este suficient. Astfel că, Iepurilă i-a trimis o telegramă Găinuşei gospodine: Nevoie. Urgent. Ajutor. Organizare. Jucăriada!

Aceasta şi-a luat Puişorii şi s-au dus într-o suflare să ajute. Ea s-a apucat să coacă turta dulce pe care o vor picta copiii, iar Puişorii dibaci să coase o rochie frumoasă pentru Dominique și Ioana, care vor susţine un recital minunat.

Omizile năstruşnice i-au urmărit pe Puişori. Văzând ce se întâmplă s-au oferit să testeze ringul de dans. Alina Găvozdea şi Denisa Cornăcel vor susţine spectacole cu copii pe acel ring.

Vecinul Cameleon, auzind gălăgie, s-a dus cu scandal. Dar ajungâd acolo s-a apucat pur şi simplu să pregătească vopselele pentru pictura pe faţă. Doar este un expert în culori!

În tot acest timp, Melcii pofticioşi perpară ciocolata dupa o reţetă secretă moştenită din bătrâni. Această ciocolată va lua diferite forme chiar în faţa copiilor.

Pentru că toată această organizare a creat o mare zarvă, s-au alăturat şi alţi prieteni. Astfel , Păienjenii poligloţi pregătesc materialele pentru Helen Doron care îi va învăţa pe copii limba engleză.

Şi în timp ce Oiţele precaute testează ceaiul, jucăriile şi cărţile pe care copiii le vor avea la dispoziţie , Broscuţele inimoase confecţionează cutiile pentru donaţiile şi schimbul de jucării.

Nici Ţestoasa dansatoare nu se lasă mai prejos. Ea repetă paşii de dans popular şi de balet învăţaţi la Școala Ioan Macrea. Vrea să fie sigură că spectacolul de anul acesta va fi fără cusur.
Iată că îşi fac intrarea, cu mişcări noi de taekwando, şi Castorii sportivi… Dar de unde vine gălăgia aceasta? Din colţul acela…. Aaaa, sunt Pocurşorii veseli. Cineva trebuie să testeze şi locul de joacă de la Yoyo.

La câte pregătiri se fac la Forumul German, trebuie neapărat să vină toţi copiii. Iepurilă îi aşteaptă pe 4-5 aprilie, între orele 11.00- 20.00.

Fotografii