Jucați-vă cu noi!


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Duminică, 15 noiembrie, ora 11:00
Sala Etaj, Teatrul pentru Copii și Tineret Gong
--------------------------------------------------------------

JUCAŢI-VĂ CU NOI!
improvizaţie actori T.G.S.

REGIA: Mircea Corcoveanu şi Horaţiu Dancu
SCENOGRAFIA: Gabriela Mitrea
ILUSTRAŢIA MUZICALĂ: Caras Dan
în DISTRIBUŢIE: Horaţiu Dancu, Mircea Corcoveanu, Gabriela Mitrea

spectacol recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 10 ani
durata: 45 min.

**
Exaltant, interactiv şi muzical, „Jucaţi-vă cu noi” este o improvizaţie după o idee a actorilor Teatrului Gong, pentru copii curioşi şi dornici să ia parte la un altfel de joc de teatru. Spectacolul urmăreşte aventura unui pui de leu căruia îi place să cânte şi care porneşte într-o călătorie de unul singur pentru a-şi face prieteni, alături de care să formeze o trupă.
Cei trei animatori prezenţi pe scenă se folosesc de această poveste pentru a crea un show de divertisment în care le sunt prezentate copiilor, valori ca pasiunea, curajul şi loialitatea. Actorii îşi descoperă replicile şi acţiunile spontan, în urma reacţiilor şi sugestiilor venite din partea publicului.
O reprezentaţie plină de viaţă în care muzica şi jocul de lumini creează o atmosferă plină de haz, invitând fiecare copil să participe activ la desfăşurarea spectacolului.

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Vă aşteptăm, cu drag!
www.teatrulgong.ro