KAMPF // Festivalul Tânăr de la Sibiu


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Festivalul Tânăr de la Sibiu
30 septembrie - 4 octombrie 2015

*tineri // youth*

Joi, 1 octombrie, ora 20:00
la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor
-------------------------------------------------------------------------------

KAMF
Studio M, România

Regizor-coregraf: Ferenc Fehér
Muzică și lumini: Dávid Kovácsovics
Scenografia: Bocskai Gyopár
Cu: László Bajkó, Andrea Bokor, Eszter Nagy, Levente Orbán, Emília Polgár, László Szekrényes, Attila Veres Nagy

spectacol de dans recomandat celor peste 14 ani

Durata: 60 min.

***

Titlul spectacolului, KAMPF, înseamnă luptă, semnificând rivalitatea de toate zilele în vederea dobândirii unei poziții mai favorabile. În această luptă nu există răsplată, numai strădania continuă, cu care ne confruntăm cu toții. Spectacolul, folosind limbajul teatral al dansului contemporan, prezintă într-un mod creativ, jucăuș silința de fiecare zi a omului, vulnerabilitatea lui față de jocurile de putere. Oricine poate fi umilit, uriașii pot deveni foarte slabi - în viziunea regizorului toate acestea trebuie însă privite cu umor, ca un joc.

Ferenc Fehér este un regizor-coregraf de la Budapesta al mai multor spectacole care participă cu succes la festivaluri teatrale internaționale de la China până la Venezuela. Stilul inedit al regizorului provine din combinarea expresivă al dansului freestyle şi al mişcărilor cunoscute din artele marţiale. Spectacolul KAMPF este primul său proiect pe scenele din România.

www.m-studio.ro

***

preț bilet: 10 lei, tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 10 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Vă aşteptăm, cu drag!
www.teatrulgong.ro