Kinderzimmerzauberei // Premiere / spectacol în premieră


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sonntag / Duminică, 14. Mai / 14 mai, 11 Uhr / ora 11:00
Kinder - und Jugendtheater GONG
----------------------------------------
spectacol în limba germană cu supratitrare în limba română
eine Vorstellung in deutscher Sprache
PREMIERE / PREMIERĂ

KINDERZIMMERZAUBEREI
von Elise Wilk

REGIE: Leta Popescu; BÜHNENFASSUNG: Tiberiu Toitan, Oana Micu; MUSIK: Alexandros Raptis; ABBILDUNGEN: Lucia Mărneanu; BESETZUNG: Páskuy Angela, Claudia Stühler, Leo-Nora Băcanu, Paul Bondane.

+3 Jahren / spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
Dauer: 50 min.

**
În camera unui copil lipsit de dorințe o zână neîndemânatică își propune să readucă în sufletul copilului bucuria de a-și dori ceva. Din greșeală însă, ajunge să își facă prieteni un aspirtator deștept, un meteorit strălucitor, un cadou nedesfăcut și un avion cu elice. Personajele diverse care se împrietenesc în cauza comună, ne transmit că întâmplările nereușite pot deveni fericite, că diferințele dintre noi nu împiedică o apropiere umană și că dorințele pot fi extrem de variate. Cum se vor îndeplini magiile zânei și ce își dorește băiatul apatic cu adevărat, vom afla din spectacolul „Magie în camera ta".

**
Ticketpreis: 7 lei (allgemeiner Tarif) / Preţ bilet: 7 lei (tarif unic)

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului Agenţiei de Bilete (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro