Kismet


Data și ora:
Bilete:
6 lei
Gazdă:

Piața Albert Huet 12, Sibiu 550182, Romania
Organizator:

Despre

Kismet

Filmul caută cheia imensei popularități a serialelor turcești și descoperă influențele sociale nebănuite ale acestei specii facile de divertisment. De multe ori, personajele feminine principale din telenovele sunt atrase de poziții riscante și inacceptabile social sau de trăsături pe care inconștient le admiră tocmai pentru că nu le pot exercita niciodată. Telenovelele oferă un spațiu privilegiat femeii în care pot fi adoptate poziții imposibile social, precum și cele care sunt mult prea periculoase pentru a fi aplicate în viața reală.
Eroinele serialelor înfruntă tabu-uri și prejudecăți, reușind să transforme viețile femeilor care, din fața micilor ecrane, se regăsesc în aceleași situații. Femei din Egipt, Grecia sau Bulgaria urmează modelul eroinelor preferate și luptă pentru drepturile lor.
Proiecția filmului Kismet are loc la sala Astra Film Cinema din Piața Mică, nr. 11. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Informații și rezervări la tel: 0751.166.516

Fotografii