La mâna a doua / Second Hand


Data și ora:
Bilete:
10 lei
Gazdă:

Piața Albert Huet 12, Sibiu 550182, Romania
Organizator:

Despre

3.06 Second Hand/La mâna a doua (r. Arturas Jevdokimovas, 2019)
Mafia hainelor second hand așa cum nu v-ați imaginat că există.
V-ați întrebat de unde provin hainele pe care le cumpărați de la magazinele second hand?
Promovat ca un stil de viață responsabil, prietenos cu mediul, industria second-hand a luat amploare în ultimii ani. Dar cum arată această afacere din interior? Există mafia second-hand?
În Marea Britanie sistemul este bine pus la punct și este condus de lituanieni. Hainele sunt donate asociațiilor de caritate, dar de fapt acestea sunt colectate și vândute pentru a fi exportate în țări mai sărace, pentru un nou ciclu de viață.

Cinemateca Astra Film continuă tradiția serilor de film documentar, în fiecare joi, de la ora 19:00. O nouă selecție de documentare premiate pot fi urmărite începând cu 27 mai, la sediul Cinematecii din Piața Mică, nr. 11.

Filmele propuse aduc în atenția publicului teme de actualitate, de la operațiile estetice și goana după selfiul perfect, la monogamie sau abuz. Realități nealterate, care ne pot ajusta focusul și percepția asupra lumii în care trăim.   

Proiecțiile Cinematecii Astra Film vor avea loc la sediul Astra Film din Sibiu, Piața Mică, nr. 11, locul în care se pun în vânzare biletele, cu 30 de minute înaintea fiecărei proiecții. Prețul unui bilet este de 10 lei (adulți) și 5 lei (elevi / studenți / pensionari). Accesul se face doar pe bază de rezervare la 0751166516.

Desfășurarea evenimentului, în perioada 27 mai – 24 iunie, implică respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. 

Fotografii