La pas prin Colinele Transilvaniei

În jurul Sibiului

Data și ora:
Bilete:
75 Lei/adult
Gazdă:
Biertan 557045, România

Despre

Prieteni dragi,
va invitam la o noua iesire prin Colinele Transilvaniei. De data asta am ales traseul:
Sibiu - Biertan - Richis - Mosna - Sibiu
Ce facem?
Ne gandeam sa facem o drumetie relaxanta, cu cat mai multa padure in zona Biertan, cu panorama asupra localitatii, bisericii si colinelor inconjuratoare. Povestim despre locuri, oameni, flora, fauna si intamplari de ieri si azi. Copiii au liber la alergat! :))
La Richis urcam pe dealul terasat (zona fostelor vii) sa descoperim localitatea si apoi vizitam biserica fortificata - are niste povesti absolut fascinante!
La Mosna vizitam biserica evanghelica si savuram o prajitura si un sirop bun in compania gazdelor care ne vor povesti despre Asociatia PATRU si eforturile lor de conservare si promovare a bisericilor fortificate din Mosna si Pelisor.
Scopul?
Sa iesimi natura, in locuri mai putin stiute si umblate; sa ne bucuram de flora si fauna locala; sa conectam oameni si locuri; sa invatam, sa descoperim, sa exploram. Si, nu in ultimul rand, parintii pot sa dea suficienta libertate copiilor sa alerge :))
Masa?
De data asta propun sa ne luam pachetele - pentru cei infometati cred ca e si varianta terasei Unglerus, la Biertan.
Cum ne deplasam?
Cu masini personale. In mini-vanul nostru avem si noi cateva locuri. Ne intalnim cu totii in parcarea din Biertan la ora 10.00 si de acolo, pe jos, in explorare .
Echipament?
Haine lejere, pelerina in caz de ploaie, ghete de trekking. Recomand si copiilor incaltari adecvate pentru ca pot aluneca inclusiv pe iarba. Luati-le hainute de schimb :))
Tarif?
75 Lei/ adult.
Copii pana in 12 ani, gratuit. Cei mai mari, vedem. Depinde cat sunt de cuminti:))
Tariful include serviciile mele si o degustare dulce la Mosna.