Labirintul Groazei #4 // spectacol itinerant


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Vineri, 27 noiembrie 2015, ora 20:00
traseu în Teatrul pentru Copii și Tineret Gong
-------------------------------------------------------------

LABIRINTUL GROAZEI
de Horațiu Dancu

cu: Monica Baldea, Aurelia Călinescu, Stelian Ciora, Mircea Corcoveanu, Horațiu Dancu, Daniela Dragomir, Ramona Franț, Jenö Major, Gabriela Mitrea, Dan Mitrea, Daniel Neagu, Sabina Oltean, Claudiu Rusu, Angela Paskuy, Diana Popa, Claudia Stuhler, Nicolae Suciu, Adrian Vlad și Patrick Voicu

un spectacol interzis celor sub 12 ani

Accesul femeilor însărcinate, persoanelor ce suferă de claustrofobie, epilepsie sau boli cardiace este, de asemenea, interzis, iar organizatorii pot limita accesul publicului în orice moment pe timpul desfășurării evenimentului.

**
„Labirintul Groazei”, un proiect atelier inedit al actorilor de la Teatrul „Gong” din Sibiu, a fost creat pentru a marca ziua de Halloween (31 octombrie) și ajunul sărbătorii Sf. Andrei (29 noiembrie).
Evenimentul se constituie sub forma unui traseu itinerant ce transformă foaierul teatrului, cabinele actorilor, holurile și cursivele dintre etaje, dar și intrarea în pod într-un labirint halucinant. Creat cu ajutorul unor instalații cu păpuși, actori la vedere, proiecții video și elemente de butaforie, noul spațiu al teatrului reprezintă o călătorie extrasenzorială la limita dintre viață și moarte. Călătorul este plimbat în culisele teatrului, urcă și coboară, pătrunde în spații de obicei neaccesibile publicului larg și experimentează o senzație puternică prin acumularea de sunete, umbre, șoapte, fragmente muzicale și peisaje modelate.

**
Costul unui bilet este de 7 lei, tarif unic.

Intrarea publicului se face în grupuri de câte două persoane, la interval de 2 minute fiecare, între orele 20:00 și 22:00, doar pe bază de programare. Programarea se face pe baza principiului ”primul venit, primul servit” și este confirmată prin emiterea biletelor cu dată.

Biletele vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 18 noiembrie, la agenția de la parterul teatrului din strada Alexandru Odobescu nr. 4 (miercuri, joi și vineri între orele 11:00 - 18:00 sau sâmbătă între orele 10:00 – 18:00).

Vă așteptăm la o altfel de experiență la teatru!
www.teatrulgong.ro