Lansare de carte - "Secretul Monstrului" de Otilia Mantelers

Lansare de carte

Data și ora:
Gazdă:

Strada Nicolae Bălcescu, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Duminică, 8 octombrie, de la ora 11.00, la Librăria Humanitas Constantin Noica, Humanitas Junior îi invită pe cei mici, dar și pe cei mari să facă cunoștință cu pisoiul năzdrăvan Jojo și cu monstrul de culoare verde, personajele haioase din cartea „Secretul monstrului“ de Otilia Mantelers, cu ilustrații de Livia Coloji (vârsta recomandată: 3+). La lansarea cărții, alături de Otilia Mantelers, vor vorbi Ligia Pop, autor al opt cărți de sănătate și consultant în nutriție, și Andreea Marian, Instructor Parenting by Connection Candidate și fondator al Grădiniței Româno-Filandeze din Mediaș. Evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe.

„O carte frumoasă pentru întreaga familie. Spaimele copiilor pot părea imense, dar această poveste minunată îi va învăța pe cei mici să le îmblânzească. Dincolo de ilustrațiile amuzante și de povestea simpatică e un mesaj profund: copiii au nebănuite resurse interioare ca să facă față emoțiilor puternice, iar părinții îi pot ajuta prin joc și empatie.“ (LAWRENCE J. COHEN, doctor în psihologie)

Otilia Mantelers este instructor de parenting, blogger cu vechime și mare iubitoare de cărți. A avut norocul să studieze puterea terapeutică a jocului cu Lawrence J. Cohen, reputat doctor în psihologie, creatorul Playful Parenting și cel mai apreciat specialist în domeniu din lume; așa a ajuns să integreze jocul și joaca în activitatea ei. Este susținătoarea și promotoarea metodei Parenting by Connection, cu care s-a familiarizat în cadrul unui program intens de formare inițiat de organizația Hand in Hand Parenting din SUA. Pe aceste teme, organizează de câțiva ani cursuri pentru părinți și conferințe cu invitați internaționali. Otilia are trei copii, Yuri, Anna și Kimmy, împreună cu care citește în fiecare seară.

Intrarea este gratuită și se face în baza unei înscrieri pe adresa de mail: alice.ene@humanitas.ro.