Lansare Științescu Junior 2.0


Data și ora:
Gazdă:

Sibiu Romania
Organizator:

Despre

Dragi liceeni,

Avem bucuria de a vă invita alături de noi la evenimentul de lansare a fondului Științescu Junior 2.0!
Porțile Fundației Comunitare se deschid pentru voi joi, 05 mai 2016, ora 17:00.

Ce facem la Științescu Junior?
Ne propunem să sprijinim tinerii liceeni, pasionați de lumea științelor exacte să dea frâie libere creativității și să realizeze proiecte educaționale cu tematică STEAM (știință, tehnologie, inginerie, artă, matematică), oferind 2 000 de lei pentru implementarea acestora.

Împreună, ne dorim să extindem frontierele conceptului de educație dincolo de pereții instituțiilor clasice de învățământ și de prevederile programei școlare.
Științescu Junior vă șansa să deveniți profesorii colegilor voștri!

Prin această întâlnire ne dorim să deschidem o conversație lejeră și onestă despre educație, prin care să vă inspirăm și să vă hrănim pasiunea pentru științe. Schimbarea poate începe chiar de la voi, prin implicarea voastră ca educatori, în toată puterea cuvântului!

Sunteți bineveniți să aduceți alături de voi prietenii care vă împărtășesc pasiunea și profesorii de științe care vă inspiră.

Suntem curioși cu cine o să ne întâlnim și ne dorim să aflăm care este motivația care vă aduce aproape de zona științelor și a educației, așa că avem rugămintea să completați următorul formular de înscriere la eveniment care conține și niște întrebări deschise despre aceste subiecte.

Nu există răspunsuri corecte sau greșite așa că, feel free to express yourselves!

https://docs.google.com/a/fundatiacomunitarasibiu.ro/forms/d/12FyZD0TUOJ4lAqDC9VS0kCr-zSWzIO6IJgOInde_X3w/viewform

Mai multe detalii despre Științescu Junior aici: http://sibiu.stiintescu.ro/stiintescu-junior/ .