Lansari de carte in cadrul Targului Sibiu Book Fest

Lansare de carte

Data și ora:
Bilete:
Intrarea este libera
Gazdă:
Piața Mare, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Lansari de carte in cadrul Targului Sibiu Book Fest

Librăria Humanitas ”Constantin Noica” vă invită sâmbătă, 14 septembrie, la standul din cadrul târgului Sibiu Book Festival, să luați parte la două lansări de carte, urmate fiecare de câte o sesiune de autografe

Prima lansare, cartea Oliviei Steer, „Dulciuri de poveste”, va avea loc de la ora 13. Vă veţi întâlni cu o carte magică cu povești și rețete pentru dulciuri sănătoase.
Feţi-Frumoşi şi Ilene Cosânzene, balauri înfricoşători şi zmei-paralei, împăraţi aprigi în luptă şi cai năzdrăvani, zâne cu ochi de mărgărite şi hultani care îmblânzesc furia cerului – o lume întreagă cu toate minunăţiile ei locuieşte în paginile acestei cărţi! Filă de poveste după filă de poveste, vei străbate codri de argint şi de aur, vei cutreiera prin palate strălucite, vei călători peste mări şi ţări şi vei învăţa cum să dobândeşti înţelepciune şi curaj. Ascunse într-un buzunar tainic din haina poveştii, douăsprezece reţete dulci, din fructele cele mai alese, te îmbie să le pregăteşti ca-n joacă şi să le savurezi fără să stai pe gânduri.

Olivia Steer

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai îndrăgiţi oameni de televiziune de la noi, OLIVIA STEER s-a născut pe 30 decembrie 1975, în Oradea, într-o familie de filologi, şi a crescut înconjurată de cărţi, pentru care a făcut o pasiune statornică. Din 2011, Olivia Steer este prezentatoarea emisiunii Doamne de poveste de la postul Acasă Tv.