Let's do it, Sibiu!


Data și ora:
Gazdă:
Sala Transilvania Strada Octavian Goga 1, Sibiu 557260, Romania
Organizator:

Despre

Let’s Do It, Romania”! este cea mai mare mișcare socială din tara, cu peste 1.800.000 de voluntari implicați în 6 ani de activitate. Sub egida “Let’s Do It, Romania”! începând cu anul 2010, în România a avut loc derularea proiectului “Ziua Națională de Curățenie”. Pe parcursul a 6 ediții am reușit să mobilizăm aproximativ 1.800.000 de voluntari si să strângem peste 21.000 de tone de deșeuri.

Pentru voluntarii din județul Sibiu primul an al campaniei a fost 2010. Începutul a fost timid, dar rezultatele au fost bune și i-au determinat pe acestia să continue lupta cu deșeurile. Echipa locala “Let’s Do It, Romania!” a pledat întotdeauna pe mobilizarea unui număr cât mai mare de voluntari pentru că întreaga campanie este construită, nu pe ideea în sine de a face curat, ci pe dorința de a-i sensibiliza și responsabiliza pe oameni față de mediul în care trăiesc. Poate pentru multa lume, acest proiect nu inseamna nimic, iar 28septembrie este doar o alta zi din calendar. Pentru organizatorii acestui eveniment, ziua de 28 septembrie 2019 inseamna speranta, inseamna educatie, inseamna ecologie, inseamna comunitate, inseamna un viitor mai curat pentru noi si pentru copiii nostri. Ne dorim sa aratam tuturor aceasta parte a lucrurilor, ne dorim ca toti cetatenii sa se uneasca pentru cateva ore si sa ajute la curatarea naturii de deseuri. Asa cum ne pastram locuita curata si nu aruncam gunoiul pe covor, asa trebuie sa pastram si natura curata. Aceasta lectie vrem sa o transmitem generatiilor tinere si ce exemplu mai bun le putem arata decat exemplul propriilor noastre actriuni!

Va invitam sa fiti alaturi de noi, iar in 28 septembrie sa iesiti la curatenie alaturi de familie, prieteni, colegi de munca. Fiecare dintre noi poate aduce schimbare si actiunile fiecaruia dintre noi conteaza.
In judetul Sibiu, ne-am propus sa strangem 10.000 de voluntari. Pentru noi, voluntarii din organizare, este un numar foarte mare, avand in vedere editiile trecute ale proiectului in jud. Sibiu (max 7500 voluntari), dar stim ca nu este imposibil pentru ca multe alte judete din tara au depasit deja acest numar in alte editii. Daca alte judete au scos la curatenie peste 20.000 de voluntari, cu siguranta si Sibiul poate sa o faca!
Sala Transilvania - ora 9.00
Parcul Terezian - ora 9.00