LICU // proiecții și sesiune Q&A la Teatrul GONG


Data și ora:
Bilete:
10 lei (tarif unic)
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

ROLLERCOASTER PR și Teatrul GONG prezintă la Sibiu, în paralel cu lansarea națională în cinematografe, documentarul „LICU, O POVESTE ROMÂNEASCĂ” în regia Anei Dumitrescu, în fiecare zi de la orele 18:00 și 20:00, în perioada 24-26 august.
**
Proiecția de sâmbătă, 25 august, ora 18:00 va fi urmată de o sesiune Q&A - întrebări și răspunsuri -, avându-l ca invitat special pe protagonistul sibian, Liviu Canțer.

--------------------------------------------
LICU, O POVESTE ROMÂNEASCĂ
documentar

Distribuția: Liviu Canțer

Scenariul și regia: Ana Dumitrescu
Imaginea și montajul: Ana Dumitrescu
Sunet: Jonathan Boissay
Producători: Ana Dumitrescu, Jonathan Boissay.

Producător: JULES ET FILMS
Distribuitor Internațional: TASKOVSKI FILMS
Distribuitor România: ROLLERCOASTER PR

Festivaluri: DOK Leipzig 2017, ZagrebDox 2018
Premii: Golden Dove @DOK Leipzig 2017

film recomandat tuturor categoriilor de vârstă (AG - audiență generală)
durată: 86 min.

**
Documentarul vorbește despre România ultimului secol văzută de un om pierdut în istorie. „Licu, o poveste românească” este o meditație despre propria condiție și efemeritate. Marginal evenimentelor mari, Licu este eroul propriei povești: un pensionar șarmant, cu darul vorbirii și cu o șăgălnicie caldă, neatinsă de cinismul timpului. Licu își țese povestea lui și a familiei sale de mult dispărute prin interstițiile narațiunii noastre naționale. Regizat, filmat și montat de Ana Dumitrescu, a cărei prezență e simțită în fiecare cadru din casa foarte familiară a lui Licu, documentarul este pe cât de intim pe atât de stilizat într-un alb-negru extrem de cinematografic, ce ridică banalitatea istoriei la rang de artă.

**
Preţ bilete: 10 lei (tarif unic)

Accesul publicului la proiecţii se face pe baza biletelor puse în vânzare exclusiv la sediul teatrului, începând cu data de 14 august, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 - 17:00.

ATENȚIE: Miercuri, 15 august Agenția de Bilete este ÎNCHISĂ.

Biletele se pot rezerva online prin e-mail la organizare@teatrulgong.ro, cu mențiunea unui nume pentru contact, a datei și orei proiecției la care doriți să participați, respectiv numărul de locuri dorite. Rezervarea își pierde valabilitatea, iar locurile sunt redistribuite, în cazul în care nu achiziționați biletele cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea proiecției.

Vă aşteptăm cu drag la film!

Fotografii