Limbajul Non-verbal


Data și ora:
Gazdă:
Minihub, Bulevardul General Vasile Milea 1, Sibiu
Organizator:

Despre

Cu cine?
Adrian Beu - un om în căutarea adevărului, nu cel absolut, ci cel al fiecărei persoane individuale. Un om, un psiholog care crede în dezvoltare personală și în relații armonioase între oameni.

Adrian este psiholog școlar, psihoterapeut și trainer cu experiență în lucrul cu copiii prin activități în cabinetul școlar și participarea la numeroase proiecte europene privind drepturile copilului. Adrian este secretar în Asociația "Positive life" și cofondator al Programului Școlar Internațional "Live Positive Life".

Fondator al conceptului Academia Părinților în cadrul Star Kids Center - proiect pilot derulat în perioada octombrie - decembrie 2015. Seminariile din cadrul Academia părinților se adresează părinților, educatorilor și viitorilor părinți.

Cu ce?
Vino să descoperi ceva nou despre tine și despre ceilalți, despre limbajul non-verbal. Bineînțeles nu trebuie să lipsească buna dispoziție, dorința de autocunoaștere și de cunoaștere a celor din jurul tău.

Când?
25 noiembrie, orele 18:30 - 20:00

Unde?
Spiritul incubatoricesc crește, rămâi alături de noi:)

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta sprijină incubator107 să supravieţuiască, să îți pregătească materiale și ne încurajează meşterul - donează o sumă minimă de 10 lei pentru fiecare întâlnire.