Longing - Proiecție de filme de animație cu muzică live


Data și ora:
Gazdă:

Str. Mitropoliei nr. 16 Sibiu (Intrare din str. Poştei, a 2-a uşă)

Despre

Centrul Cultural German Sibiu în parteneriat cu Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu vă invită cu drag în data de 22 septembrie 2017 de la ora 20:00 în Sala Oglinzilor din cadrul Forumului Democrat al Germanilor din Sibiu la LONGING, o proiecție de filme de animație cu muzică live alături de formația LU:V.

Formația LU:V a fost fondată în anul 2005 în orașul Leipzig și este formată din muzicienii Johannes Moritz (saxofon, clarinet, flaut), Timo Klöckner (chitară) și Philipp Rohmer (contrabas). Una dintre caracteristicele trioului este realizarea de piese muzicale dar și de improvizații de coloane sonore pentru filme mute și filme de animație din studiourile DEFA, membrii formației reușind mereu să adauge o notă umoristică și emoțională filmelor.

Cel mai nou program al trioului, LONGING, conectează într-o manieră incitantă, prin intermediul unor tehnici de animație diverse, filme de animație clasice din cadrul studiourilor DEFA cu scurtmetraje internaționale ale regizorilor tineri din ultimii ani. Progamul pune accent pe dorința protagoniștilor de a evada din lumea reală și de a găsi o existență nouă.

Vă aşteptăm cu drag!

Programul este interzis copiilor cu vârsta sub 15 ani.

Intrarea este liberă.

Informaţii suplimentare la:
Telefon: 0269-21 08 30
E-mail: cultura@ccgsibiu.ro