LUCAS MOLINA - “Una Noche de Flamenco & Jazz Fusion”


Data și ora:
Gazdă:
Sala Thalia - Filarmonica de Stat, Strada Cetății, Sibiu
Organizator:

Despre

Flamenco este o forma de arta pasionala si seducatoare, o cultură misterioasă și neînțeleasa, care a “ars” Andalucía timp de aproape 500 ani. Astăzi, flamenco a ajuns sa aiba milioane de “aficionados” in toată lumea.

LUCAS MOLINA - “Una Noche de Flamenco & Jazz Fusion”

Anul acesta, patru orase consecutiv (Bucuresti, Cluj, Sibiu si Brasov) vor găzdui cel mai nou si “caliente” show al momentului, care cand putea fi mai potrivit a avea premiera daca nu de Ziua Indragostitilor - Valentine’s Day?

Protagonistii showului, LUCAS MOLINA (Argentina), alaturi de invitatul sau special, saxofonistul COSTIN ROSU si bandul lor, ne invita sa “ardem” in patru seri pline de viata, culoare, și romantism, unde muzica și dansul, coardele chitarelor sau bataile cajonului ori castanetelor de Flamenco vor fuziona cu sunetele blue & Jazzy, facandu-ne sa aclamam la sfarsitul serii: Ole!

Lucas Molina, nascut in anul 1985 in Buenos Aires, Argentina, a studiat dansul flamenco inca din copilarie, in paralel cu studiul intrumentelor de percutie clasice si traditionale arabesti. In 2004 reusind sa plece in primul sau turneu mondial organizat alaturi de Arabian Dance Company, avandu-l la conducere pe celebrul coregraf intenational Amir Thaleb.
In timpul carierei, a concertat pe mari scene din lume, alaturi de artisti importanti, ultima colaborare importanta fiind chiar concertul IMAGINARIUM al Loredanei Groza.

“Flamenco este ritm... Ritmul este ceea ce permite universului sa se manifeste. Ritmul este acolo unde… mergi pe strada, la fiecare pas. Cand mananci si duci mana la gura, cand copacii se misca, cand pasarile zboara... Chiar si atunci cand dormi si nu esti constient ritmul universal exista in mod constant. Acum interpreteaza-l, fi UNIVERSUL!".

Bilete
Biletele pentru acest eveniment pot fi cumpărate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărturesti şi Humanitas, benzinăriile OMV) şi online pe www.eventim.ro si www.iabilet.ro, sau in ziua spectacoului la intrare, la un pret superior.