Lumina flăcărilor pe fețele noastre


Data și ora:
Gazdă:

Str. Mitropoliei nr. 16 Sibiu (Intrare din str. Poştei, a 2-a uşă)

Despre

Lumina flăcărilor pe fețele noastre
Lectură cu autorul Dorian Steinhoff
(în limba germană și română)

Centrul Cultural German Sibiu vă invită cu drag în data de 9 noiembrie 2018 de la ora 19:00 în biblioteca sa la o seară de lectură captivantă alături de autorul Dorian Steinhoff. În cadrul lecturii din Sibiu scriitorul de origine germană va prezenta volumul său cu povestiri "Lumina flăcărilor pe fețele nostre".

Moritz dorește să devină vânător și crede că totul se va rezolva cu bine după ce își va repara dantura. Banda macetă scapă de închisoare, în timp ce un tânăr jucător de fotbal profesionist este în mod nedrept tras la răspundere pentru faptele lor. Și o destinație de vacanță din Cambodgia devine un coșmar din cauza valurilor uriașe.

Deseori oamenii se confruntă cu situații dificile, fără nicio șansă de scăpare. Dorian Steinhoff relatează în povestirile sale despre rolul major pe care coincidența îl joacă în momente semnificative din viața noastră și își pune întrebarea în ce măsură ne putem determina viața și dacă ne putem schimba destinul. Personajelor din povestirile sale le conferă calități dure și totuși acestea nu sunt lipsite de sensibilitate și vulnerabilitate.

Vă aşteptăm cu drag!

Intrarea este liberă.

Informaţii suplimentare la:
Telefon: 0269-21 08 30
E-mail: cultura@ccgsibiu.ro

Alte sugestii

14 Mar
Sibiul Plantează 2020
Comunitate
Începe la 09:00  |  Gușterița, Sibiu, Romania
27 Mar
Mistic - 2020 Vibrația lumii noi
Comunitate
Începe la 10:00  |  nr. 1, Strada Emil Cioran, 3 550025, România
4 Iul
Festivalul Național „Bujorul de munte”
Comunitate
Începe la 10:00  |  Gura Râului 557095, Romania
Vezi mai multe evenimente