mAeSTRA


Data și ora:
Gazdă:

Astra Park, Strada Mitropoliei, Sibiu, Romania

Despre

mAeSTRA este un eveniment cu obiectiv educațional, în formatul unui târg de manuale, carte de învățătură și materiale auxiliare necesare procesului de învățare, atât pentru elevi și cadre didactice, cât și pentru părinți și pentru cei care își continuă studiile de dezvoltare personală/profesională în sistem autodidact și/sau nonformal.

Târgul se va desfășura în perioada 1-3 septembrie în spațiul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu (corp A și B). Intenția organizatorilor este de a reuni într-un cadru oficial pe toți editorii și distribuitorii de manuale școlare și a cărților specializate de cunoaștere și dezvoltare personală și profesională. Standurile cu vânzare vor prezenta oferta de manuale și materiale auxiliare valabile în anul școlar 2017/2018.

Agenda evenimentului va cuprinde o serie de prezentări de carte și autor, conferințe tematice susținute de pedagogi și specialiști în știința și tehnologia educației și ateliere interactive susținute de cadre didactice, din învățământul formal, vocațional și nonformal.